Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > dev > [Subclipse-dev] [Subclipse-dev] folder already exists in rep message while it does not exist

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

[Subclipse-dev] [Subclipse-dev] folder already exists in rep message while it does not exist

Author kertom <kertsalhs at yahoo dot gr>
Full name kertom <kertsalhs at yahoo dot gr>
Date 2011-11-20 14:22:02 PST
Message Hello, I am having a problem with subversion in eclipse. I committed some
files from my computer and some files from eclipse and then somehow some
folders of the trunk folder of my project do not appear in repository. When
i checkout i do not see them and when i see the repository browser i do not
see them as well. When i try to add them i get the message that they already
exist in the repository. I cannot explain this. I would really appreciate
any help to this problem, because i am stuck and i have a deadline.

Thank you in advance, Best regards
--
View this message in context: http://old.nabble.co​m/folder-already-exi​sts-in-rep-message-w​hile-it-does-not-exi​st-tp32869838p328698​38.html
Sent from the subclipse - dev mailing list archive at Nabble.com.

« Previous message in topic | 1 of 1 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Subclipse-dev] [Subclipse-dev] folder already exists in rep message while it does not exist kertom <kertsalhs at yahoo dot gr> kertom <kertsalhs at yahoo dot gr> 2011-11-20 14:22:02 PST
Messages per page: