Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > dev > [Subclipse-dev] Why disappeared my first patch?

subclipse
Discussion topic

Hide all messages in topic

All messages in topic

Re: [Subclipse-dev] Why disappeared my first patch?

Author markphip
Full name Mark Phippard
Date 2012-07-26 15:29:47 PDT
Message The previous mail reached the list:

http://subclipse.tig​ris.org/ds/viewMessa​ge.do?dsForumId=1043​&dsMessageId=299​2505

There has never been anyone continually maintaining svnant so it does not surprise me no one has responded.

Sent from my iPad

On Jul 26, 2012, at 6:01 PM, Markus Heiden <markus at markusheiden dot de> wrote:

> Hi,
>
> why disappeared my first patch from this list?
> A little feedback would be nice, to meet your standards in future.
>
> I would like to help to keep svnant up to date. For first I am working on
> svnant 1.3.2 with the latest svnkit 1.3 version. Second I plan to do the
> svnant 1.4 version which is compatible with svn 1.7 by using svnkit 1.7.
>
> Thanks,
> Markus
>
> --------------------​--------------------​--------------
> http://subclipse.tig​ris.org/ds/viewMessa​ge.do?dsForumId=1043​&dsMessageId=299​3268
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [dev-unsubscribe@sub​clipse.tigris.org].

[Subclipse-dev] Why disappeared my first patch?

Author markus_heiden
Full name Markus Heiden
Date 2012-07-26 15:01:42 PDT
Message Hi,

why disappeared my first patch from this list?
A little feedback would be nice, to meet your standards in future.

I would like to help to keep svnant up to date. For first I am working on
svnant 1.3.2 with the latest svnkit 1.3 version. Second I plan to do the
svnant 1.4 version which is compatible with svn 1.7 by using svnkit 1.7.

Thanks,
Markus
Messages per page: