Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > issues > [Issue 986] New - Getting props of added file causes error

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

[Issue 986] New - Getting props of added file causes error

Author jacobweber
Full name Jacob Weber
Date 2009-08-27 10:17:26 PDT
Message http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=986
                 Issue #|986
                 Summary|Getting props of added file causes error
               Component|subclipse
                 Version|current
                Platform|All
              OS/Version|Mac OS X
                     URL|
                  Status|NEW
       Status whiteboard|
                Keywords|
              Resolution|
              Issue type|DEFECT
                Priority|P3
            Subcomponent|core
             Assigned to|issues@subclipse
             Reported by|jacobweber






------- Additional comments from jacobweber at tigris dot org Thu Aug 27 10:17:25 -0700 2009 -------
1. Create a new file and choose Team > Add to Version Control. Or instead, move a file to a new location.
2. Choose Properties on the file and select Subversion.
3. Error appears in log:
Bad URL passed to RA layer
svn: URL '[filename]' non-existent in revision [rev]

« Previous message in topic | 1 of 4 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Issue 986] New - Getting props of added file causes error jacobweber Jacob Weber 2009-08-27 10:17:26 PDT
     [Issue 986] Getting props of added file causes error selsemore Stephen Elsemore 2009-12-22 11:03:54 PST
     [Issue 986] Getting props of added file causes error selsemore Stephen Elsemore 2009-12-22 11:06:09 PST
     [Issue 986] Getting props of added file causes error selsemore Stephen Elsemore 2010-06-01 14:57:11 PDT
Messages per page: