Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > issues > [Issue 996] New - Expand All button does nothing

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

[Issue 996] New - Expand All button does nothing

Author gubespam
Full name Mike
Date 2009-09-15 14:59:50 PDT
Message http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=996
                 Issue #|996
                 Summary|Expand All button does nothing
               Component|subclipse
                 Version|1.4.x
                Platform|All
              OS/Version|All
                     URL|
                  Status|NEW
       Status whiteboard|
                Keywords|
              Resolution|
              Issue type|DEFECT
                Priority|P3
            Subcomponent|UI
             Assigned to|issues@subclipse
             Reported by|gubespam






------- Additional comments from gubespam at tigris dot org Tue Sep 15 14:59:50 -0700 2009 -------
The Expand All toolbar icon in the Synchronize view does nothing (ie. it does
not expand anything). I noticed this issue awhile ago, but I cannot say for sure
when or under what version it stopped working.

My current setup is:
Eclipse 3.4.2 (Ganymede)
Subclipse 1.4.8

« Previous message in topic | 1 of 12 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Issue 996] New - Expand All button does nothing gubespam Mike 2009-09-15 14:59:50 PDT
     [Issue 996] Expand All button does nothing markphip Mark Phippard 2009-09-16 06:02:14 PDT
     [Issue 996] Expand All button does nothing sikelly Simon Kelly 2011-06-28 07:23:48 PDT
     [Issue 996] Expand All button does nothing parmaley Priit Parmann 2011-07-05 10:18:34 PDT
     [Issue 996] Expand All button does nothing gubespam Mike 2009-09-17 14:23:07 PDT
     [Issue 996] Expand All button does nothing markphip Mark Phippard 2009-09-17 14:25:56 PDT
     [Issue 996] Expand All button does nothing sten_aksel Sten Aksel Heien 2009-10-06 10:16:48 PDT
     [Issue 996] Expand All button does nothing sten_aksel Sten Aksel Heien 2009-10-06 10:19:24 PDT
     [Issue 996] Expand All button does nothing dyates Danny Yates 2009-11-27 01:45:57 PST
     [Issue 996] Expand All button does nothing sikelly Simon Kelly 2011-03-04 05:09:58 PST
     [Issue 996] Expand All button does nothing parmaley Priit Parmann 2011-06-28 05:24:08 PDT
     [Issue 996] Expand All button does nothing markphip Mark Phippard 2011-06-28 06:28:09 PDT
Messages per page: