Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > issues > [Issue 9] New - SHGetFolderPathA Problem

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

[Issue 9] New - SHGetFolderPathA Problem

Author issues at subclipse dot tigris dot org
Full name issues at subclipse dot tigris dot org
Date 2003-07-17 15:53:29 PDT
Message http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=9

                  Summary: SHGetFolderPathA Problem
                Component: subclipse
                  Version: current
                 Platform: PC
               OS/Version: Windows NT
                      URL:
                   Status: NEW
        Status Whiteboard:
                 Keywords:
               Resolution:
               Issue type: DEFECT
                 Priority: P3
             Subcomponent: core
               AssignedTo: issues@subclipse
               ReportedBy: mleinmueller


I installed Subclipse 0.6.0 on a Windows NT4 SP1 machine with the new
shell. Calling it I receive a SHGetFolderPathA error (this error was also
reported in bug #4).

In the TortoiseSVN mailing list the same problem was discussed and it
seems to be solved (see http://tortoisesvn.t​igris.org/servlets/R​eadMsg?
list=announce&msgNo=13:
"The dependency of SHGetFolderPathA in shell32.dll is removed so TSVN
works again on NT4/Win98")

Maybe their solution can also be applied to Subclipse?

--------------------​--------------------​--------------------​---------
To unsubscribe, e-mail: issues-unsubscribe@s​ubclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: issues-help@subclips​e.tigris.org

« Previous message in topic | 1 of 1 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Issue 9] New - SHGetFolderPathA Problem issues at subclipse dot tigris dot org issues at subclipse dot tigris dot org 2003-07-17 15:53:29 PDT
Messages per page: