Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > issues > [Issue 1623] New - Cannot navigate children SVN Repositories view

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

[Issue 1623] New - Cannot navigate children SVN Repositories view

Author ddubs
Full name Dan Wilkin
Date 2015-02-23 07:37:36 PST
Message http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=1623
                 Issue #|1623
                 Summary|Cannot navigate children SVN Repositories view
               Component|subclipse
                 Version|1.10.x
                Platform|All
              OS/Version|All
                     URL|
                  Status|NEW
       Status whiteboard|
                Keywords|
              Resolution|
              Issue type|DEFECT
                Priority|P3
            Subcomponent|core
             Assigned to|issues@subclipse
             Reported by|ddubs






------- Additional comments from ddubs at tigris dot org Mon Feb 23 07:37:36 -0800 2015 -------
When navigating through our repository (stable for 4+ yrs), using the SVN
Repositories View I encounter an error when attempting to navigate into a remote
child directory which begins with '_'. The error message: "'Adding children' has
encountered a problem. An internal error has occurred." Message detail: "An
internal error has occurred. For input string: "201111101208"". When
reattempting after 'Refresh'ing the view, I get the same exact error. Choosing
a different child with a leading underscore results in same error except detail:
"...input string: "201302141321"".

I'm running Luna (4.4.1 SR1). This began after I upgraded my Subclipse plugin from:

Subclipse Integration for Mylyn, 3.0.0
Subversion Client Adapter 1.10.1
Subversion JavaHL 1.8.9
Subversion Revision Graph 1.1.1
SVN Team Provider Core 1.10.5
SVNKit Client Adapter 1.8.9

to:

Subclipse Integration for Mylyn, 3.0.0
Subversion Client Adapter 1.10.3
Subversion JavaHL 1.8.11
Subversion Revision Graph 1.1.1
SVN Team Provider Core 1.10.8
SVNKit Client Adapter 1.8.9

I've restarted Eclipse and from my workspace: removed SVN lock file, .snap
files, and .marker files. This didn't resolve the error.

« Previous message in topic | 1 of 2 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Issue 1623] New - Cannot navigate children SVN Repositories view ddubs Dan Wilkin 2015-02-23 07:37:36 PST
     [Issue 1623] Cannot navigate children SVN Repositories view selsemore Stephen Elsemore 2015-02-23 07:51:16 PST
Messages per page: