Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > issues > [Issue 1656] directory compare doesn't work

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

[Issue 1656] directory compare doesn't work

Author markphip
Full name Mark Phippard
Date 2016-08-12 12:27:29 PDT
Message http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=1656






------- Additional comments from markphip at tigris dot org Fri Aug 12 12:27:28 -0700 2016 -------
This project is Subclipse. SVNKit is an implementation of the Subversion API that Subclipse can talk to, but
we only validate and test against JavaHL. If something is truly wrong with SVNKit, then you need to report it
to support at svnkit dot com and provide them details.

You mention "Directory Compare". That could mean a lot of different things so can you be more precise?

I used the latest Subclipse release (1.10.13) and tried it using JavaHL (1.9.4) and SVNKit (1.8.12). What I did
was had an outdated working copy, select a folder and do Compare with > Latest from Repository. Which is
what I would consider to be Directory Compare. That works fine in all cases.

If you want to provide details for another scenario of directory compare I can try it and see if I see a problem
with these versions.

« Previous message in topic | 2 of 3 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Issue 1656] New - directory compare doesn't work paulc98mdt Paul Cheng 2016-08-01 12:55:02 PDT
     [Issue 1656] directory compare doesn't work markphip Mark Phippard 2016-08-12 12:27:29 PDT
     [Issue 1656] directory compare doesn't work markphip Mark Phippard 2016-08-12 12:33:27 PDT
Messages per page: