Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > issues > [Issue 1660] Subclipse not adding new files to version control

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

[Issue 1660] Subclipse not adding new files to version control

Author markphip
Full name Mark Phippard
Date 2016-09-01 06:26:54 PDT
Message http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=1660



User markphip changed the following:

                What |Old value |New value
====================​====================​====================​====================​
                  Status|NEW |RESOLVED
--------------------​--------------------​--------------------​--------------------​
              Resolution| |INVALID
--------------------​--------------------​--------------------​--------------------​




------- Additional comments from markphip at tigris dot org Thu Sep 1 06:26:54 -0700 2016 -------
Thanks for the followup

« Previous message in topic | 4 of 4 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Issue 1660] New - Subclipse not adding new files to version control bonanzaone Evandro Pomatti 2016-09-01 05:45:14 PDT
     [Issue 1660] Subclipse not adding new files to version control markphip Mark Phippard 2016-09-01 05:50:18 PDT
     [Issue 1660] Subclipse not adding new files to version control bonanzaone Evandro Pomatti 2016-09-01 06:16:06 PDT
     [Issue 1660] Subclipse not adding new files to version control markphip Mark Phippard 2016-09-01 06:26:54 PDT
Messages per page: