Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > issues > [Issue 1653] New - Subclipse doesn't see updates in Blaze Advisor 7.3

subclipse
Discussion topic

Hide all messages in topic

All messages in topic

[Issue 1653] Subclipse doesn't see updates in Blaze Advisor 7.3

Author markphip
Full name Mark Phippard
Date 2016-06-15 08:08:54 PDT
Message http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=1653






------- Additional comments from markphip at tigris dot org Wed Jun 15 08:08:44 -0700 2016 -------
> So when I do a Team/Sync, is it Subclipse or Eclipse that is determining that there are changes?

Subclipse, but it is based on the status information that was obtained from SVN and triggered on resource
changes. It is delivered via a status cache that is only updated when Eclipse tells us a resource has changed.

[Issue 1653] Subclipse doesn't see updates in Blaze Advisor 7.3

Author markphip
Full name Mark Phippard
Date 2016-06-15 07:38:46 PDT
Message http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=1653



User markphip changed the following:

                What |Old value |New value
====================​====================​====================​====================​
                  Status|NEW |RESOLVED
--------------------​--------------------​--------------------​--------------------​
              Resolution| |WONTFIX
--------------------​--------------------​--------------------​--------------------​




------- Additional comments from markphip at tigris dot org Wed Jun 15 07:38:46 -0700 2016 -------
Subclipse reports changes based on what the svn status API reports to us and we make the calls to svn
status because we receive an event from Eclipse that the resource has changed.

You can try doing Team > Cleanup/Refresh and see if that causes the change to show but that will just
confirm we did not receive a notification that the resource changed.

Subclipse is not plugin specific. It is just tied into the core Eclipse team model.

[Issue 1653] New - Subclipse doesn't see updates in Blaze Advisor 7.3

Author crouchkl
Full name Kendall Crouch
Date 2016-06-15 05:23:38 PDT
Message http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=1653
                 Issue #|1653
                 Summary|Subclipse doesn't see updates in Blaze Advisor 7.3
               Component|subclipse
                 Version|1.10.x
                Platform|All
              OS/Version|other
                     URL|
                  Status|NEW
       Status whiteboard|
                Keywords|
              Resolution|
              Issue type|DEFECT
                Priority|P3
            Subcomponent|core
             Assigned to|issues@subclipse
             Reported by|crouchkl






------- Additional comments from crouchkl at tigris dot org Wed Jun 15 05:23:37 -0700 2016 -------
We're using Subclipse to connect to SVN through Eclipse Luna. I download
(checkout) a project (Blaze 7.3 repository) to my local machine and the connect
to the Blaze repository as a File Repository with no versioning. I then edit a
rule using Blaze within Eclipse. Once the change is saved, the project in
Eclipse does not highlight that there has been any changes in the project (*).
Attempting to sync with SVN also shows no changes. I've been in contact with
FICO and they have determined that their plug-ins are working and the issue is
with Eclipse or Subclipse.
Messages per page: