Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: [Subclipse-users] Working copies not recognized with existing projects

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

Re: [Subclipse-users] Working copies not recognized with existing projects

Author markphip
Full name Mark Phippard
Date 2009-08-04 08:49:07 PDT
Message Do you have a Subversion 1.6 client anywhere on your computer? This
could also be SVNKit 1.3. The working copy format will be upgraded
automatically and then a Subversion 1.5.x client can no longer read it
and recognize it as a working copy.

Mark



On Tue, Aug 4, 2009 at 11:45 AM, Chris
Pimlott<tigris.or​g@chris.pimlott.net​> wrote:
> I made a fairly major software upgrade on my PC yesterday (from Ubuntu 8.04 to 9.04) and now Subclipse doesn't recognize that my existing projects are connected to SVN.  There is no SVN information in project properties, and the only entry in the "Team" submenu of the context menu is "Apply Patch".
>
> The SVN Repository Exploring perspective works fine.
>
> I had been using
>  eclipse 3.3.2
>  subversion 1.4.6
>  subversive 2.0.2
>
> I am now using
>  eclipse 3.5.0 (Galileo)
>  subversion 1.5.4
>  subclipse 1.4.8
>
> I have tried restarting eclipse, closing and reopening projects, updating first with command line (to convert the working copy format) and nothing has worked or made any difference whatsoever.  I would try the instructions in "Connect an Existing Project with SVN" but as mentioned before, there is no "Share Project" entry in my "Team" menu.
>
> I'm using the SVNKit interface.  Any advice or suggestions on fixing this?
>
> --------------------​--------------------​--------------
> http://subclipse.tig​ris.org/ds/viewMessa​ge.do?dsForumId=1047​&dsMessageId=238​0063
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe@s​ubclipse.tigris.org]​.
>



--
Thanks

Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/

« Previous message in topic | 2 of 6 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Subclipse-users] Working copies not recognized with existing projects pimlottc Chris Pimlott 2009-08-04 08:45:57 PDT
     Re: [Subclipse-users] Working copies not recognized with existing projects markphip Mark Phippard 2009-08-04 08:49:07 PDT
         RE: Re: [Subclipse-users] Working copies not recognized with existing projects pimlottc Chris Pimlott 2009-08-04 09:23:26 PDT
             Re: Re: [Subclipse-users] Working copies not recognized with existing projects markphip Mark Phippard 2009-08-04 09:26:05 PDT
                 RE: Re: Re: [Subclipse-users] Working copies not recognized with existing projects pimlottc Chris Pimlott 2009-08-04 10:23:26 PDT
                     RE: Re: Re: [Subclipse-users] Working copies not recognized with existing projects pimlottc Chris Pimlott 2009-08-04 10:32:55 PDT
Messages per page: