Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: [Subclipse-users] Team syncronization not working

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

Re: [Subclipse-users] Team syncronization not working

Author markphip
Full name Mark Phippard
Date 2009-08-11 08:33:33 PDT
Message Fyi, I just posted Subclipse 1.6.5 and will be sending the announce in a bit.

On Tue, Aug 11, 2009 at 11:32 AM, it99<deswiatlowsk​i@syrres.com> wrote:
> That worked, Thank you very MUCH
>
>
>
> it99 wrote:
>>
>> Thanks.
>> I am using a 3.4.2 eclipse and 1.0.7 subclipse. Hmm....
>>
>>
>>
>> Mark Phippard-3 wrote:
>>>
>>> See this page.
>>>
>>> http://subclipse.tig​ris.org/servlets/Pro​jectProcess?pageID=p​4wYuA
>>>
>>> Unless you are using Eclipse 3.0, you should not be using a 1.0.x
>>> version of Subclipse.
>>>
>>>
>>>
>>> On Tue, Aug 11, 2009 at 11:02 AM, it99<deswiatlowsk​i@syrres.com> wrote:
>>>> Thanks now its saying "This client is too old to work with working
>>>> copy...
>>>> get a new version of subvesion client. I just installed the subclipse
>>>> 1.07
>>>> and my
>>>> project has a SVNClientAdapter.jar that it references but there is no
>>>> version.
>>>> What should I do?
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> Mark Phippard-3 wrote:
>>>>>
>>>>> On Tue, Aug 11, 2009 at 10:46 AM, it99<deswiatlowsk​i@syrres.com> wrote:
>>>>>> I've used subclipse before with a different computer but just
>>>>>> installed
>>>>>> on a
>>>>>> new one.
>>>>>> I can use the SVN repository brower and look at files in a SVN
>>>>>> repository.
>>>>>> But I also have Eclipse projects that are SVN projects and on my old
>>>>>> computer I could right click and I could select Team Syncronize. But
>>>>>> when
>>>>>> I
>>>>>> right click on the project and select Team there is no Syrcronize
>>>>>> option.
>>>>>> Only Apply Patch and Share Project. Usually I would think that would
>>>>>> mean
>>>>>> my
>>>>>> project doesn't have SVN files, but when I look at the directory in a
>>>>>> windows explorer it shows that directory as being a svn and shows the
>>>>>> tortoise icons. What is going on?
>>>>>
>>>>> Try doing Share Project to connect it to Subclipse.  If it is valid
>>>>> working copy it should recognize that and offer to connect you.
>>>>>
>>>>> If you already had these projects in your workspace before you
>>>>> installed Subclipse they would not be connected.
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Thanks
>>>>>
>>>>> Mark Phippard
>>>>> http://markphip.blogspot.com/
>>>>>
>>>>> --------------------​--------------------​--------------
>>>>> http://subclipse.tig​ris.org/ds/viewMessa​ge.do?dsForumId=1047​&dsMessageId=238​2508
>>>>>
>>>>> To unsubscribe from this discussion, e-mail:
>>>>> [users-unsubscribe@s​ubclipse.tigris.org]​.
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> View this message in context:
>>>> http://www.nabble.co​m/Team-syncronizatio​n-not-working-tp2491​9066p24919388.html
>>>> Sent from the subclipse - users mailing list archive at Nabble.com.
>>>>
>>>> --------------------​--------------------​--------------
>>>> http://subclipse.tig​ris.org/ds/viewMessa​ge.do?dsForumId=1047​&dsMessageId=238​2512
>>>>
>>>> To unsubscribe from this discussion, e-mail:
>>>> [users-unsubscribe@s​ubclipse.tigris.org]​.
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Thanks
>>>
>>> Mark Phippard
>>> http://markphip.blogspot.com/
>>>
>>> --------------------​--------------------​--------------
>>> http://subclipse.tig​ris.org/ds/viewMessa​ge.do?dsForumId=1047​&dsMessageId=238​2513
>>>
>>> To unsubscribe from this discussion, e-mail:
>>> [users-unsubscribe@s​ubclipse.tigris.org]​.
>>>
>>>
>>
>>
>
> --
> View this message in context: http://www.nabble.co​m/Team-syncronizatio​n-not-working-tp2491​9066p24919959.html
> Sent from the subclipse - users mailing list archive at Nabble.com.
>
> --------------------​--------------------​--------------
> http://subclipse.tig​ris.org/ds/viewMessa​ge.do?dsForumId=1047​&dsMessageId=238​2544
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe@s​ubclipse.tigris.org]​.
>



--
Thanks

Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/

« Previous message in topic | 8 of 8 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Subclipse-users] [Subclipse-users] Team syncronization not working it99 <deswiatlowski at syrres dot com> it99 <deswiatlowski at syrres dot com> 2009-08-11 07:46:15 PDT
     Re: [Subclipse-users] [Subclipse-users] Team syncronization not working markphip Mark Phippard 2009-08-11 07:48:54 PDT
         Re: [Subclipse-users] Team syncronization not working it99 <deswiatlowski at syrres dot com> it99 <deswiatlowski at syrres dot com> 2009-08-11 08:02:30 PDT
             Re: [Subclipse-users] Team syncronization not working markphip Mark Phippard 2009-08-11 08:03:41 PDT
                 Re: [Subclipse-users] Team syncronization not working it99 <deswiatlowski at syrres dot com> it99 <deswiatlowski at syrres dot com> 2009-08-11 08:10:25 PDT
                     Re: [Subclipse-users] Team syncronization not working markphip Mark Phippard 2009-08-11 08:12:57 PDT
                     Re: [Subclipse-users] Team syncronization not working it99 <deswiatlowski at syrres dot com> it99 <deswiatlowski at syrres dot com> 2009-08-11 08:32:42 PDT
                         Re: [Subclipse-users] Team syncronization not working markphip Mark Phippard 2009-08-11 08:33:33 PDT
Messages per page: