Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > [Subclipse-users] Eclipse no longer content-assists, checks code errors after Subclipse install

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

[Subclipse-users] Eclipse no longer content-assists, checks code errors after Subclipse install

Author skyemoor <will dot stewart1a at gmail dot com>
Full name skyemoor <will dot stewart1a at gmail dot com>
Date 2015-02-21 10:27:32 PST
Message After installing Subclipse and checking out my code, JDT seems to have
stopped working, and there is no more content assist, LookUpEnvironment, and
other features that the Java perspective has provided before I started using
Subclipse.

I get these errors;

 - Cannot obtain JDT's lookup environment (debug only)
 - Cannot access LookUpEnvironment by reflection
 - Exception during code completion
 --- imageanalytics (note: my project) does not exist

None of the tutorials I looked at mentioned this. Is there a step I need to
add to finish the transition over to a completed Subclipse install that
keeps a fully functioning Java perspective?



--
View this message in context: http://tigris-scm.10​930.n7.nabble.com/Ec​lipse-no-longer-cont​ent-assists-checks-c​ode-errors-after-Sub​clipse-install-tp983​82.html
Sent from the subclipse - users mailing list archive at Nabble.com.

« Previous message in topic | 1 of 6 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Subclipse-users] Eclipse no longer content-assists, checks code errors after Subclipse install skyemoor <will dot stewart1a at gmail dot com> skyemoor <will dot stewart1a at gmail dot com> 2015-02-21 10:27:32 PST
     Re: [Subclipse-users] Eclipse no longer content-assists, checks code errors after Subclipse install markphip Mark Phippard 2015-02-21 11:59:20 PST
         Re: [Subclipse-users] Eclipse no longer content-assists, checks code errors after Subclipse install skyemoor <will dot stewart1a at gmail dot com> skyemoor <will dot stewart1a at gmail dot com> 2015-02-21 12:22:00 PST
             Re: [Subclipse-users] Eclipse no longer content-assists, checks code errors after Subclipse install markphip Mark Phippard 2015-02-21 12:30:13 PST
                 Re: [Subclipse-users] Eclipse no longer content-assists, checks code errors after Subclipse install skyemoor <will dot stewart1a at gmail dot com> skyemoor <will dot stewart1a at gmail dot com> 2015-02-21 16:05:20 PST
                     Re: [Subclipse-users] Eclipse no longer content-assists, checks code errors after Subclipse install skyemoor <will dot stewart1a at gmail dot com> skyemoor <will dot stewart1a at gmail dot com> 2015-02-21 16:06:02 PST
Messages per page: