Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: [Subclipse-users] Update to HEAD doesn't get new files inside a folder

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

Re: [Subclipse-users] Update to HEAD doesn't get new files inside a folder

Author andrei_ivanov
Full name Andrei Ivanov
Date 2016-03-03 02:48:08 PST
Message Hi,
Yes, I did. Very annoying.

Didn't bother to report it since my last report was ignored.

On Thu, Mar 3, 2016 at 11:06 AM, José Freire <jose dot l dot freire at gmail dot com>
wrote:

> Hi everyone!
>
> Since we upgraded to version 1.10.11, update to HEAD on a project doesn't
> retrieve new files inside a folder anymore.
>
> I'm now forced to do a "update to VERSION", set "depth" to "infinite", and
> check "Change working copy to specified depth" everytime I have changes in
> the repository.
>
> I've seen a issue 1646 (
> http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=1646) that seems
> related to our problem.
>
> As anyone bumped into this?
>
>
Attachments

« Previous message in topic | 2 of 5 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Subclipse-users] Update to HEAD doesn't get new files inside a folder jfreire José Freire 2016-03-03 01:06:11 PST
     Re: [Subclipse-users] Update to HEAD doesn't get new files inside a folder andrei_ivanov Andrei Ivanov 2016-03-03 02:48:08 PST
         RE: Re: [Subclipse-users] Update to HEAD doesn jfreire José Freire 2016-03-03 05:00:32 PST
             Re: Re: [Subclipse-users] Update to HEAD doesn selsemore Stephen Elsemore 2016-03-03 05:02:10 PST
                 Re: Re: [Subclipse-users] Update to HEAD doesn markphip Mark Phippard 2016-03-03 05:20:20 PST
Messages per page: