Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy

Author markphip
Full name Mark Phippard
Date 2016-03-24 12:00:29 PDT
Message I do not believe there would be anything we would do to make this work or
not work. It would be up to the SVN API. Assuming you are using JavaHL,
then maybe something has changed in SVN 1.9 .. and that is assuming you are
implying this is something that has worked in prior versions.

You can try SVNKit of course, or you can go back to Subclipse 1.10.x and
try it with SVN 1.8.

Subclipse 1.10 and 1.12 are identical other than the version of the SVN
library being used for the API. If it is a SVN issue, then reporting it on
their users@ list would be best way to do.


Mark



On Thu, Mar 24, 2016 at 2:53 PM, Richard Davies <Richard@richardd​avies.us>
wrote:

> I've been successfully using Subclipse with Eclipse Kepler Service Release
> 2 on Windows 7.
>
> I'd like to upgrade to a newer version of Eclipse and have downloaded and
> installed Eclipse Mars.2 (4.5.2). I've installed Subclipse from
> http://subclipse.tig​ris.org/update_1.12.​x but it doesn't seem to be
> working with my SVN working copy which is located on a shared network drive
> that I access via a UNC path (i.e. \\server\share)
>
> When I create a new project pointed to the UNC working copy path, it
> realizes that it's a SVN working copy, but is unable to detect the status
> (up-to-date, modified, etc.) of the files.
>
> However, if I create a new project pointed to a mapped drive (which is
> pointed to the same UNC path) then everything works as expected.
>
> I've attached some screenshots showing my projects (a UNC project and a
> mapped drive project) along with their respective project properties.
>
> Any ideas why Subclipse no longer seems to work with a UNC path? Let me
> know if you need any additional details.
>
> --------------------​--------------------​--------------
>
> http://subclipse.tig​ris.org/ds/viewMessa​ge.do?dsForumId=1047​&dsMessageId=316​7134
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [
> users-unsubscribe@su​bclipse.tigris.org].​




--
Thanks

Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
Attachments

« Previous message in topic | 2 of 6 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy richarddavies Richard Davies 2016-03-24 11:53:35 PDT
     Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy markphip Mark Phippard 2016-03-24 12:00:29 PDT
         RE: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy richarddavies Richard Davies 2016-03-24 12:22:31 PDT
             Re: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy markphip Mark Phippard 2016-03-24 12:26:03 PDT
                 RE: Re: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy richarddavies Richard Davies 2016-03-24 12:59:15 PDT
                     RE: Re: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy richarddavies Richard Davies 2016-03-24 13:17:55 PDT
Messages per page: