Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

Re: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy

Author markphip
Full name Mark Phippard
Date 2016-03-24 12:26:03 PDT
Message On Thu, Mar 24, 2016 at 3:22 PM, Richard Davies <Richard@richardd​avies.us>
wrote:

> Let me add some additional details. It's currently working fine with a UNC
> path in Kepler with Subclipse 1.12 and JavaHL 1.9.3. (BTW, even though I
> used http://subclipse.tig​ris.org/update_1.12.​x the version number of the
> plugin as reported by Eclipse after the installation is still 1.10.13... is
> that to be expected? Why is Eclipse not reporting 1.12?)
>

Yes, it is to be expected. We cannot host two versions of JavaHL on same
update site. Right now, the only difference between the versions is the
JavaHL version. Someday, if/when we add SVN 1.9-specific features, then
there will be a 1.12 version. But for now, trying to stick to one version.


> I'm using the same version of Subclipse and JavaHL in Mars (and the same
> project definition) but it's not working. I've even tried going back to
> earlier versions of Subclipse and JavaHL in my Mars installation but that
> had no effect.


We still build Subclipse on Eclipse 3.2. There is really no code that
cares what version of Eclipse you are using. Maybe something in Eclipse
changed, but I would not know what it is. If the Eclipse Resource
properties on a file shows the same path names in both versions I would not
expect there to be any differences.


--
Thanks

Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
Attachments

« Previous message in topic | 4 of 6 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy richarddavies Richard Davies 2016-03-24 11:53:35 PDT
     Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy markphip Mark Phippard 2016-03-24 12:00:29 PDT
         RE: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy richarddavies Richard Davies 2016-03-24 12:22:31 PDT
             Re: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy markphip Mark Phippard 2016-03-24 12:26:03 PDT
                 RE: Re: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy richarddavies Richard Davies 2016-03-24 12:59:15 PDT
                     RE: Re: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy richarddavies Richard Davies 2016-03-24 13:17:55 PDT
Messages per page: