Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > RE: Re: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

RE: Re: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy

Author richarddavies
Full name Richard Davies
Date 2016-03-24 12:59:15 PDT
Message Yes, it seems that something in Eclipse has indeed changed between Kepler and Mars.

Sounds like it's time for you to start building against a newer version of Eclipse too since 3.2 is practically 10 years old now.

« Previous message in topic | 5 of 6 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy richarddavies Richard Davies 2016-03-24 11:53:35 PDT
     Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy markphip Mark Phippard 2016-03-24 12:00:29 PDT
         RE: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy richarddavies Richard Davies 2016-03-24 12:22:31 PDT
             Re: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy markphip Mark Phippard 2016-03-24 12:26:03 PDT
                 RE: Re: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy richarddavies Richard Davies 2016-03-24 12:59:15 PDT
                     RE: Re: Re: [Subclipse-users] Subclipse not working in Mars with UNC working copy richarddavies Richard Davies 2016-03-24 13:17:55 PDT
Messages per page: