Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Error when using "switch"?

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

Error when using "switch"?

Author znbailey
Full name Zach Bailey
Date 2006-09-15 10:44:39 PDT
Message Hi all,

I recently ran into a weird little error. The problem is as follows:

1.)Switch to a branch which has a certain file that the TRUNK does not
2.)Do some stuff in that branch (commit, etc.)
3.)Use "switch" to (try to) go back to trunk

I then receive the following error:

switch https://svnrepos/svn​/project/trunk c:/path/to/local/workingcopy
-rHEAD
     Filesystem has no item
svn: REPORT request failed on '/svn/!svn/vcc/default'
svn: Working copy path 'path/to/some/File.java' does not exist in repository

Shouldn't it really be ignoring that file that exists in my
workspace/working copy when switching? I mean in the end when I use the
switch command I don't care about that file - the behavior I expect here
is if there are no pending changes in my working copy to just blow it
away with the contents of the revision I want to switch to.

Am I doing something wrong here? PEBKAC?

Thanks,
-Zach

« Previous message in topic | 1 of 8 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Error when using "switch"? znbailey Zach Bailey 2006-09-15 10:44:39 PDT
     Re: [Subclipse-users] Error when using "switch"? znbailey Zach Bailey 2006-09-15 10:47:58 PDT
     Re: [Subclipse-users] Error when using "switch"? Mark Phippard <markp at softlanding dot com> Mark Phippard <markp at softlanding dot com> 2006-09-15 10:48:18 PDT
         Re: [Subclipse-users] Error when using "switch"? znbailey Zach Bailey 2006-09-15 11:28:28 PDT
             Re: [Subclipse-users] Error when using "switch"? Mark Phippard <markp at softlanding dot com> Mark Phippard <markp at softlanding dot com> 2006-09-15 11:33:51 PDT
                 Re: [Subclipse-users] Error when using "switch"? znbailey Zach Bailey 2006-09-15 11:40:31 PDT
                     Re: [Subclipse-users] Error when using "switch"? znbailey Zach Bailey 2006-09-18 11:55:04 PDT
                         Re: [Subclipse-users] Error when using "switch"? Mark Phippard <markp at softlanding dot com> Mark Phippard <markp at softlanding dot com> 2006-09-18 12:00:45 PDT
Messages per page: