Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Oddness with eclipse 3.3

subclipse
Discussion topic

Back to topic list

Oddness with eclipse 3.3

Author Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com>
Full name Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com>
Date 2007-07-17 08:39:11 PDT
Message Hi there. I have been using subclipse on windows for ages without any
problems at all; I've just switched to a Mac and I'm seeing some odd
behaviour. It might be an eclipse bug, or it might be user error, but I was
hoping maybe someone might be able to help diagnose which.
.
I tend to check out svn projects into /Volumes/BigDisk/​<project> by using
svn from the commandline (svn reports version 1.4.4). I then import the
projects into my eclipse (3.3) workspace, where it recognises the svn
information, and marks the project as a SVN team project (subclipse is 1.2.3).
Sometimes these projects have been added to eclipse through a symlink (e.g.
/Volumes/BigDisk/project is mapped for convenience to
/Users/nigelmagnay/p​rojects/<project​>).

Mostly things work, but sometimes the workspace seems to 'go bad' (starting
a new one seems to help). For example, if create a file in a project, say,
/WEB-INF/classes/pro​perties.xml, and both the directories and the file are
new, if I right-click on the project and do Team|Commit..., the list of
files I can choose from shows only 'WEB-INF'. Successive checkins will then
show each new directory as if it had just appeared (where I'd expect it to
show all of them).

Using the team synchronize view correctly shows all the outgoing changes,
and I can commit correctly. However, when the view updates itself after
commit, all the directories are marked with a blue arrow to denote an
incoming change! Doing an update doesn't of course do anything more than
update the revision number.

I've also had very odd things happen when moving files around and committing
- the repository seems to end up as expected, but the UI tends to be marked
wrongly as to what things are out of sync (refresh didn't seem to help).

My eclipse SVN settings are all defaults. Does this sound familiar to anyone
?

Nigel
Attachments

« Previous message in topic | 1 of 20 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Oddness with eclipse 3.3 Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> 2007-07-17 08:39:11 PDT
     Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Mark Phippard <markphip at gmail dot com> Mark Phippard <markphip at gmail dot com> 2007-07-17 08:47:41 PDT
         Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> 2007-07-17 09:09:11 PDT
             Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Mark Phippard <markphip at gmail dot com> Mark Phippard <markphip at gmail dot com> 2007-07-17 09:17:50 PDT
                 Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> 2007-07-17 09:26:40 PDT
                 Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> 2007-07-27 03:39:13 PDT
                     Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 B Smith-Mannschott <bsmith dot occs at gmail dot com> B Smith-Mannschott <bsmith dot occs at gmail dot com> 2007-07-27 03:50:09 PDT
                     Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Mark Phippard <markphip at gmail dot com> Mark Phippard <markphip at gmail dot com> 2007-07-27 04:03:33 PDT
                         Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> 2007-07-27 04:09:35 PDT
                             Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Mark Phippard <markphip at gmail dot com> Mark Phippard <markphip at gmail dot com> 2007-07-27 04:16:32 PDT
                                 Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> 2007-07-27 04:24:31 PDT
                                     Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Mark Phippard <markphip at gmail dot com> Mark Phippard <markphip at gmail dot com> 2007-07-27 04:26:20 PDT
                                         Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> 2007-07-27 06:00:20 PDT
                                             Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Mark Phippard <markphip at gmail dot com> Mark Phippard <markphip at gmail dot com> 2007-07-27 06:14:41 PDT
                                                 Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> 2007-07-27 06:32:48 PDT
                                                     Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> 2007-08-24 03:03:31 PDT
             Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 jkohen Javier Kohen 2007-07-17 09:28:28 PDT
                 Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> Nigel Magnay <nigel dot magnay at gmail dot com> 2007-07-17 14:00:37 PDT
                     Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 Jay Sachs <jay dot sachs at riskmetrics dot com> Jay Sachs <jay dot sachs at riskmetrics dot com> 2007-07-18 06:18:55 PDT
                         Re: [Subclipse-users] Oddness with eclipse 3.3 jkohen Javier Kohen 2007-07-18 06:31:53 PDT
Messages per page: