Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > [Subclipse-users] Update to HEAD doesn't get new files inside a folder

subclipse
Discussion topic

Hide all messages in topic

All messages in topic

Re: Re: [Subclipse-users] Update to HEAD doesn

Author markphip
Full name Mark Phippard
Date 2016-03-03 05:20:20 PST
Message On Thu, Mar 3, 2016 at 8:02 AM, Stephen Elsemore <selsemore at collab dot net>
wrote:

>
> On Thu, Mar 3, 2016 at 8:00 AM, José Freire <jose dot l dot freire at gmail dot com>
> wrote:
>
>> I've come to the conclusion that is behavior is only at the "Synchronize"
>> view.
>>
>> If we do a "Synchronize with repository", and then in the "Synchronize"
>> view we do a "Update to HEAD" the working copy gets corrupted and we need
>> to do a "Update to Version" with depth=Full Recursive to fix it.
>>
>> If we do an "Update to Head" in the "Package Explorer", all goes well.
>>
>> Do the developers read this list, or do we need to open an issue?
>>
>
> I will look into this issue. Thanks.
>


It was obviously caused by this issue:

http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=1642

I was going to warn about this at the time, but then assumed the change was
implemented uniquely for changeset view only.

--
Thanks

Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
Attachments

Re: Re: [Subclipse-users] Update to HEAD doesn

Author selsemore
Full name Stephen Elsemore
Date 2016-03-03 05:02:10 PST
Message On Thu, Mar 3, 2016 at 8:00 AM, José Freire <jose dot l dot freire at gmail dot com> wrote:

> I've come to the conclusion that is behavior is only at the "Synchronize"
> view.
>
> If we do a "Synchronize with repository", and then in the "Synchronize"
> view we do a "Update to HEAD" the working copy gets corrupted and we need
> to do a "Update to Version" with depth=Full Recursive to fix it.
>
> If we do an "Update to Head" in the "Package Explorer", all goes well.
>
> Do the developers read this list, or do we need to open an issue?
>

I will look into this issue. Thanks.
Attachments

RE: Re: [Subclipse-users] Update to HEAD doesn

Author jfreire
Full name José Freire
Date 2016-03-03 05:00:32 PST
Message I've come to the conclusion that is behavior is only at the "Synchronize" view.

If we do a "Synchronize with repository", and then in the "Synchronize" view we do a "Update to HEAD" the working copy gets corrupted and we need to do a "Update to Version" with depth=Full Recursive to fix it.

If we do an "Update to Head" in the "Package Explorer", all goes well.

Do the developers read this list, or do we need to open an issue?

> Hi,
> Yes, I did. Very annoying.
>
> Didn't bother to report it since my last report was ignored.
>
> On Thu, Mar 3, 2016 at 11:06 AM, José Freire <jose dot l dot freire at gmail dot com>
> wrote:
>
> > Hi everyone!
> >
> > Since we upgraded to version 1.10.11, update to HEAD on a project doesn't
> > retrieve new files inside a folder anymore.
> >
> > I'm now forced to do a "update to VERSION", set "depth" to "infinite", and
> > check "Change working copy to specified depth" everytime I have changes in
> > the repository.
> >
> > I've seen a issue 1646 (
> > http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=1646) that seems
> > related to our problem.
> >
> > As anyone bumped into this?
> >
> >

Re: [Subclipse-users] Update to HEAD doesn't get new files inside a folder

Author andrei_ivanov
Full name Andrei Ivanov
Date 2016-03-03 02:48:08 PST
Message Hi,
Yes, I did. Very annoying.

Didn't bother to report it since my last report was ignored.

On Thu, Mar 3, 2016 at 11:06 AM, José Freire <jose dot l dot freire at gmail dot com>
wrote:

> Hi everyone!
>
> Since we upgraded to version 1.10.11, update to HEAD on a project doesn't
> retrieve new files inside a folder anymore.
>
> I'm now forced to do a "update to VERSION", set "depth" to "infinite", and
> check "Change working copy to specified depth" everytime I have changes in
> the repository.
>
> I've seen a issue 1646 (
> http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=1646) that seems
> related to our problem.
>
> As anyone bumped into this?
>
>
Attachments

[Subclipse-users] Update to HEAD doesn't get new files inside a folder

Author jfreire
Full name José Freire
Date 2016-03-03 01:06:11 PST
Message Hi everyone!

Since we upgraded to version 1.10.11, update to HEAD on a project doesn't
retrieve new files inside a folder anymore.

I'm now forced to do a "update to VERSION", set "depth" to "infinite", and
check "Change working copy to specified depth" everytime I have changes in
the repository.

I've seen a issue 1646 (
http://subclipse.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=1646) that seems related
to our problem.

As anyone bumped into this?
Attachments
Messages per page: